Vegaaniset lämpimät leivät eli lämppärit

Ysäriklassikko hurmaa myös vegaanisena!

Vegaaniset lämpimät leivät ovat lohturuokaa parhaimmillaan! Kookosmaitopohjainen Ilo Coconen sulaa kauniisti leipien päälle.

Näitä aineksia tarvitset

  • Paahtoleipiä syöjien mukaan
  • Margariinia
  • Tomaaviipaleita 2/ leipä
  • Ilo Coconen -vegaanijuusto höylättynä
  • Kuivattua oreganoa viimeistelyyn
Ilo Cocosen kookoksinen maku hälvenee lämmetessään uunissa.

Tee näin:

Lämmitä uuni 200 asteeseen.

Levitä leipäviipaleelle margariinia. Voit kokeilla margariinin sijaan myös vegaanisia levitteitä kuten Ilo Kauralevitettä tai Ilo Cashewlevitettä.

Asettele jokaisen leivän päälle 2 tomaattisiivua ja reilu kerros Ilo Coconen viipaleita.

Siirrä leivät uunin keskitasoon ja paista noin 10-20 minuuttia – niin, että Ilo Coconen on sulanut.

Viimeistele leivät kuivatulla oreganolla ja nauti!

Katso myös nämä

Vegaaninen piknik – pakkaa mukaan rouskuva, raikas ja täyttävä sandwich

Vegaaninen sandwich on raikas, rapea ja rouskuva, joka maistuu piknikillä. Tämä eväsleipä on terveyspommi, jonka…

Vegaaninen bruschetta cashewvuustolla

Kokeile herkullista variaatiotamme alkupalojen suosikista bruschettasta.

Vegaaniset grilled cheese -leivät

Valmista amerikkalaiset klassikkoleivät vegaanisesti tällä reseptillä.

5 ideaa etätyöpäivän lounaaksi

Etätyöpäivää ja koulupäivää kotona helpottaa, kun lounas valmistuu vähällä vaivalla.