Vegaaninen bruschetta cashewvuustolla

Kokeile herkullista variaatiotamme alkupalojen suosikista bruschettasta.

Iltalialaisten alkuruokien klassikko bruschetta kuuluu suosikkeihimme.

Kermainen ja pippurinen uutuusherkkumme Ilo Cashew Blackie mausteisen Pesto Rosson eli punaisen peston kanssa muodostaa ihanan makuparin.

Valitse tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet yksinkertaiseen alkupalaan. Tuore, saman päivän leipä on oleellinen osa nautintoa! Voit tehdä Pesto Rosson itse, tai ostaa kaupan valmiin Pesto Rosson.

Tarjoile osana tapaslautasta illanvietossa tai illallisen alkupalana.

Näitä ainesosia tarvitset:

Neljään alkupalaan (8 bruschettaa)

Pesto Rosso eli punainen pesto:

  • 2 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 1 dl cashewpähkinöitä, pinjamsiemeniä tai manteleita
  • 6 pikkutomaattia
  • 1-2 valkosipulinkynttä
  • 1/2 tl merisuolaa
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 1 tl chilihiutaleita, jos haluat tulisemman peston
  • 1,5 dl oliiviöljyä

Tee näin:

Valmista aluksi pesto rosso eli punainen pesto. Paahda pähkinät tai siemenet nopeasti kuivalla pannulla. Sekoita paahdetut pähkinät ja loput ainesosat tehosekoittimessa. Tarkista maku, ja lisää tarvittaessa suolaa tai pippuria.

Leikkaa patonki viistosti 8 osaan. Levitä Ilo Cashew Blackietä jokaiseen leipään. Asettele pesto rossoa Blackien päälle. Viimeistele basilikan lehdellä.

Halutessasi lämpimän bruschettan, voit paahtaa patongin pikaisesti 200 asteisessa uunissa ennen päällisten asettelua.

Katso myös

Vegaaniset jalapenopoppersit

Vegaaniset friteeratut jalapenot ovat yllättävä napostelu- tai alkupala. Perinteinen texmex-herkku vie kielen mennessään!

Vegaaninen kantarellipitsa timjamilla ja Ilo Cashewlevitteellä

Tätä vegaanista Pizza Biancaa maustavat kanttarellit, kermainen cashewlevite ja timjami. Nam!

Vegaaninen Pizza Margherita

Tällä ohjeella onnistut tekemään ravintolatasoisen, kuohkean vegaanisen margaritapitsan, joka ei maistu hiivalta.

Vesimelonisalaatti mintulla ja Ilo Cashew Valkohomeella

Raikas melonisalaatti viilentää kuuman kesäpäivän ja on kaunis lisä lounas- ja brunssipöytään.
Page: 1 2 8