Näyttävä mutta mutta vaivaton kauden alkupala on täydellisen virkistävä, sopivan makea ja ihanan suolainen. Tämä moderni klassikko on todellinen nautinto!
Näitä aineksia tarvitset neljälle
- 2 isoa punajuuri keitettynä
- Ilo Cashew Blue vegaanista sinihomevalmistetta
- 6 rkl oliiviöljyä
- Puolikkaan sitruunan mehu
- 1 tl dijonsinappia
- Suolaa ja pippuria
- Tuoreita vadelmia
- Agavesiirappia
Tee näin
- Leikkaa keitetyt punajuuret ohuiksi viipaleiksi ja levitä neljälle pienelle tarjoiluastialle.
- Tee kastike: sekoita öljy, sitruunanmehu ja dijonsinappi. Mausta suolalla ja pippurilla. Valuttele päälle oliiviöljyä sekä ripaus sormisuolaa.
- Murustele Ilo Cashew Blueta punajuuriviipaleiden päälle ja asettele vadelmat.
- Viimeistele carpaccio agavesiirapilla.