Vegaaniset grilled cheese -leivät

Valmista amerikkalaiset klassikkoleivät vegaanisesti tällä reseptillä.

Grilled cheese -leivät ovat amerikkalainen klassikkolohturuoka. Perinteisesti grillattu juustovoileipä on valmistettu yhdestä tai useammasta juustolajista.

Grilled cheese -leivät valmistetaan tyypillisesti kuumentamalla juustoa leipäviipaleiden välillä öljyn tai rasvan kanssa paistinpannulla tai grillissä, kunnes leipä ruskenee ja juusto sulaa.

Grilled cheese -leivät eli suomeksi grillatut juustovoileivät valmistuvat nyt myös helposti vegaanisesti! Kookosmaitopohjainen Ilo Coconen sulaa kauniisti leipien väliin. Cocosen kookoksinen maku hälvelee lämmetessään, ja jäljelle jää ihanan kermainen ja sopivan suolainen, lämmin, valuva täyte.

Tarjoile rapeitten ja rasvaisten leipien pariksi makean mausteinen tomaattikeitto ja etikkaiset suolakurkut.

Näitä aineksia tarvitset

Kahteen puolikkaaseen

  • 2 viipaletta maalais- tai paahtoleipää
  • 2 rkl vegaanista majoneesia tai margariinia
  • 1 rkl margariinia tai öljyä
  • n. 6 höylättyä viipaletta Ilo Cocosta
  • Tuoretta jauhettua mustapippuria

Tarjoiluun

  • Tomaattikeittoa
  • Suolakurkkuja
Ilo Cocons sulaa kauniisti vegaanisten juustovoileipien väliin.

Tee näin:

Aseta leipä leikkuulaudalle ja levitä majoneesi tai margariini kunkin päälle. Tämä on avain kultaiseen, rapsakkaan lopputulokseen.

Lämmitä paistinpannu keskilämmölle. Sulata pannulla nokare margariinia tai öljyä. Aseta pannulle leipäviipale levitepuoli alaspäin. Asettele Coconen leivän päälle ja mausta pippurilla. Asettele toinen leipäpala levitepuoli ylöspäin. Paista n. 4 minuuttia, tai kunnes pinta on kullanruskea. Käännä leipä ja lisää jäljellä oleva margariini pannulle. Paina leipää alas hellästi tasaisen ruskean lopputuloksen aikaansaamiseksi. Paista, kunnes toinen puoli on kullanruskea ja juusto on sulanut.

Nauti heti!

Makean mausteinen tomaattikeitto ja etikkaiset suolakurkut sopivat täydellisesti rasvaisten ja rapeitten juustovoileipien pariksi.

Katso myös

Vegaaninen Patty Melt

Vegaaninen Patty Melt syntyy yhdistämällä aromikkaat uutuusviipaleet Ilo Savugoudan makuiset viipaleet makeaan karamellisoituun sipuliin ja sopivasti potkua tuovaan Dijonin sinappiin.

Vegaaninen joulupöytä: jälkiruoat

Katso vinkkimme joulun herkullisiin vegaanisiin jälkiruokiin!

Vegaaninen joulupöytä: alkupalat

Katso vinkkimme vegaanisiin alkupaloihin.

Maidoton ja vegaaninen sienisalaatti

Tämä maidoton sienisalaatti on oikeasti herkullinen! Suolaiset sienet saavat pehmeää potkua salottisipuleista ja sopivaa makeutta Ilo Cashewlevitteestä.