3 juustokakkua vegaanisesti

Raikkaan makunsa ansiosta juustokakut sopivat jälkiruoaksi, kahvipöytään tai juhlakakuksi. Kokosimme alle vinkkimme juustokakkujen tuunaamiseen ja kolme suosituinta vegaanista juustokakkuamme.

Juustokakku eli cheesecake on yksi maailman suosituimmista kakuista, eikä suotta! Rapean keksipohjan, pehmeän täytteen ja raikkaan marjakastikkeen yhdistelmä on taivaallisen herkullinen.

Raikkaan makunsa ansiosta juustokakut sopivat jälkiruoaksi, kahvipöytään tai juhlakakuksi. Monipuoliset juustokakut ovat myös myös loistavia tarjoiltavia ruokarajoitteisille, sillä eri osien ainesosat on helppo mukauttaa eri ruokavalioitten ja elämäntapojen mukaisiksi.

Kokosimme alle vinkkimme juustokakkujen tuunaamiseen ja kolme suosituinta vegaanista juustokakkuamme: helpot vuustokakut kupissa, hyydytettävä vegaaninen juustokakku ja paistettava, vegaaninen New York Cheesecake.

Vinkkimme juustokakkujen tuunaamiseen

Pohja

  • Kokeile piparkakkujen ja digestive-keksien lisäksi muita keksihyllyn valmiita keksejä, kuten suklaatäytekeksejä, muumikeksejä ja sitruunakeksejä.
  • Voit myös kostuttaa pohjan keksit vahvalla kahvilla, jolloin juustokakku saa tiramisumaisen vivahteen.
  • Suolaisen juustokakun valmistat helposti hapankorpuista tai näkkileivistä.

Täyte

  • Mausta täyte appelsiinin- tai sitruunanmehulla ja -kuorella.
  • Lisää täytteeseen sulatettua valkoista suklaata, sulatettua vegaanista maitosuklaata tai hasselpähkinätahnaa.
  • Lisää täytteeseen muussattua banaania, tuoreita mansikoita tai mustikoita.
  • Lisää täytteeseen tilkka suosikkilikööriäsi.
  • Kokeile suolaisen juustokakun täytteeseen cashewpähkinäpohjaisen Ilo Cashew Blackien paloja.

Koristelu

  • Kokeile perinteisen hyydytetyn päällisen sijaan erillistä marjakastiketta, jonka valmistat helposti tehosekoittimessa marjoista, tomusokerista ja vedestä.
  • Tuoreet marjat, kuten mansikka, ovat ihania kakun päällä kesällä.
  • Suolaisen juustokakun päälle sopii salaattiainekset, kuten pikkutomaatit ja rucola.
  • Kauniit syötävät kukat ovat ihana koriste.

Laiskan kokin kakku: vuustokakut kupissa

Yksi suosituimmista resepteistämme on helpot vegaaniset juustokakut kupissa.

Ohje onkin loistava nopeutta ja helppoutta arvostavalla leipurille, sillä tätä jälkiruokaa ei hyydytetä eikä paisteta. Resepti on myös helppo puolittaa tai tuplata, niin saat juuri tarpeeksi vieraillesi.

Helpot vuustokakut kupissa.

Perinteinen hyydytettävä juustokakku

Kätevästi ilman uunia valmistettava, suomalaisten suosima hyydytetty juustokakku valmistuu nyt helposti vegaanisenakin.

Muista kuitenkin varata tarpeeksi aikaa kakun valmistamiseen, koska juustokakut tarvitsevat tarpeeksi hyytymisaikaa.

Ilo Kauralevite on loistava täyte hyydytettävään juustokakkuun. Tuotekehitysprosessissa leivonta on nimittäin ollut lähtökohtana, ja sitä kehittämässä oli myös leipuri.

Ihanan tuhti paistettava vegaaninen juustokakku

Paistettavan juustokakun, eli New York Cheesecaken maku on täyteläisempi ja tuhdimpi kuin hyydytetyn juustokakun. Paistetut juustokakut kypsytetään uunissa miedossa lämpötilassa ja ne tarvitsee myös vetäytymiseen enemmän aikaa kuin hyydytetty juustokakku.

Paistettavan vegaanisen juustokakun leivot Ilo Cashewlevitteellä.

Katso myös

Juustokakku vegaanisesti eli vuustokakku

Juustokakku on jälkiruokien ja kahvipöytien klassikko! Ota talteen meidän vegaaninen luottoresepti, jota voi tuunata loputtomiin tilanteen ja vuodenajan mukaan.

Mustapapupaistos ja cashew crema

Mausteinen mustapapupuvuoka ja lempeän kirpeä meksikolainen crema maistuvat tortillojen välissä tai sipsien dippinä. Nerokkaan yksinkertaiset reseptit hurmaavat vaativimmankin kotikokin!

Vesimelonisalaatti mintulla ja Ilo Cashew Valkohomeella

Raikas melonisalaatti viilentää kuuman kesäpäivän ja on kaunis lisä lounas- ja brunssipöytään.

Punajuuritaskut Ilo Cashewlevite Valkosipulilla

Vegaaniset punajuuritaskut ovat näyttävä tarjoiltava alkupalaksi!

Avainsanat