Vesimelonisalaatti mintulla ja Ilo Cashew Valkohomeella

Raikas melonisalaatti viilentää kuuman kesäpäivän ja on kaunis lisä lounas- ja brunssipöytään.

Virkistävä vesimelonisalaatti mintun ja kermaisen cashewpohjaisen vuuston kanssa on täydellinen kesäpäivän lisuke.

Kypsä vesimeloni on mehukas ja makea ja sopii loistavasti happaman Ilo Cashew Valkohomeen pariksi.

Tarjoile makea, suolainen ja ennen kaikkea raikas yhdistelmä kuumana kesäpäivänä grilliruokien raikastajan tai aperitiivojuustojen parina.

Salaatti on parhaimmillaan heti valmistuttuaan, joten valmistathan salaatin juuri ennen kattausta.

Näitä aineksia tarvitset

Lisukesalaattiin neljälle

Kastike

  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 1 limen mehu
  • 1 rkl suolaa

Tee näin

Valmista kastike. Sekoita kastikkeen ainekset vispilällä. Sekoita kastike vesimelonipaloihin. Asette vesimeloni lautaselle. Lisää melonipalojen väliin valkohomeviipaleet ja viimeistele mintulla.

Katso myös nämä

Vegaaniset jalapenopoppersit

Vegaaniset friteeratut jalapenot ovat yllättävä napostelu- tai alkupala. Perinteinen texmex-herkku vie kielen mennessään!

Ilo Cashew Black Pepper World Plant-Based Awards -finaaliin

Ilo Cashew Black Pepper valittiin finaaliin kansainvälisessä World Plant Based Awards -kilpailussa.

Vegaaninen kantarellipitsa timjamilla ja Ilo Cashewlevitteellä

Tätä vegaanista Pizza Biancaa maustavat kanttarellit, kermainen cashewlevite ja timjami. Nam!

Vegaaninen Pizza Margherita

Tällä ohjeella onnistut tekemään ravintolatasoisen, kuohkean vegaanisen margaritapitsan, joka ei maistu hiivalta.

Avainsanat