Vegaaninen juustokakku kupissa eli Vuustokakku kupissa

Tämän vegaanisen juustokakun osat voi hyvin valmistaa etukäteen ja lusikoida kuppeihin tarjoiltaessa. Helppoa kuin mikä!

Tätä reseptiä voi tuunata loputtomiin: laittaisiko alle suolaisen, makean vai mausteisen keksipohjan? Kokeile myös kompotin tekoa hedelmistä, kuten omenasta, päärynästä, aprikoosista tai sitrushedelmistä.

Näitä aineksia tarvitset 4:ään kuppiin

Marjakompotti

  • vähintään 250 g jäisiä marjoja, kuten vadelmia ja mustikoita
  • 4 rkl tomusokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • (vettä)

Kauratäyte

Keksipohja

  • 150 g kaurakeksejä, pipareita, tai muita haluamiasi keksejä
  • 30 g margariinia

Tee näin:

Keitä marjat yhdessä tomusokerin ja vaniljajauheen kanssa. Jos kompotti kuivuu liikaa, lisää hieman vettä.

Vatkaa erillisessä kulhossa kaurakerma ja lisää tomusokeri ja Ilo Kauralevitteet.

Murskaa keksit, sulata margariini ja sekoita yhteen.

Lusikoi keksipohja, marjakompotti ja kauratäyte tarjoilukuppeihin.

Katso myös

Helppo maidoton ja vegaaninen kuorrute

Nappaa reseptimme vegaaniseen kuorrutteeseen esimerkiksi vegaanisten muffinssien tai porkkanakakun päälle. 😋

Juustokakku vegaanisesti eli vuustokakku

Juustokakku on jälkiruokien ja kahvipöytien klassikko! Ota talteen meidän vegaaninen luottoresepti, jota voi tuunata loputtomiin tilanteen ja vuodenajan mukaan.

Gluteeniton ja vegaaninen porkkanakakku

Mehevä ja mausteinen porkkanakakku on todellinen klassikko. Ota talteen meidän luottoresepti, joka sopii vegaaneille, gluteenittomille ja maitoallergikoille.

Mehevä vegaaninen sitruunakakku

Tämän sitruunakakun valmistus on helppoa: et tarvitse sähkövatkainta, sillä ainekset vain sekoitetaan keskenään. Mehevä kakku säilyy myös hyvin, joten sen voi leipoa hyvissä ajoin valmiiksi, vaikka pakkaseen.