Vesimelonisalaatti mintulla ja Ilo Cashew Valkohomeella

Raikas melonisalaatti viilentää kuuman kesäpäivän ja on kaunis lisä lounas- ja brunssipöytään.

Virkistävä vesimelonisalaatti mintun ja kermaisen cashewpohjaisen vuuston kanssa on täydellinen kesäpäivän lisuke.

Kypsä vesimeloni on mehukas ja makea ja sopii loistavasti happaman Ilo Cashew Valkohomeen pariksi.

Tarjoile makea, suolainen ja ennen kaikkea raikas yhdistelmä kuumana kesäpäivänä grilliruokien raikastajan tai aperitiivojuustojen parina.

Salaatti on parhaimmillaan heti valmistuttuaan, joten valmistathan salaatin juuri ennen kattausta.

Näitä aineksia tarvitset

Lisukesalaattiin neljälle

Kastike

  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 1 limen mehu
  • 1 rkl suolaa

Tee näin

Valmista kastike. Sekoita kastikkeen ainekset vispilällä. Sekoita kastike vesimelonipaloihin. Asette vesimeloni lautaselle. Lisää melonipalojen väliin valkohomeviipaleet ja viimeistele mintulla.

Katso myös nämä

Vegaaninen punajuuricarpaccio Ilo Cashew Bluen kanssa

Näyttävä mutta mutta vaivaton kauden alkupala on täydellisen virkistävä, sopivan makea ja ihanan suolainen.

Herkullinen vegaaninen uusivuosi

Mitä tarjota uudenvuoden juhlissa? Kokosimme yhteen kolme valmista vegaanista menua erilaisiin uudenvuoden juhliin: buffet-pöytä nyyttäreihin, rennot texmex-herkut tai juhlavampi kolmen ruokalajin vegaaninen menu pienelle porukalle.

Helppo vegaaninen ja maidoton lasagne

Tämä maidoton lasagne on helppo valmistaa yksinkertaisista ainesosista ja maistuu uskomattomalta!

Punajuuritaskut Ilo Cashewlevite Valkosipulilla

Vegaaniset punajuuritaskut ovat näyttävä tarjoiltava alkupalaksi!

Avainsanat