Virkistävä vesimelonisalaatti mintun ja kermaisen cashewpohjaisen vuuston kanssa on täydellinen kesäpäivän lisuke.
Kypsä vesimeloni on mehukas ja makea ja sopii loistavasti happaman Ilo Cashew Valkohomeen pariksi.
Tarjoile makea, suolainen ja ennen kaikkea raikas yhdistelmä kuumana kesäpäivänä grilliruokien raikastajan tai aperitiivojuustojen parina.
Salaatti on parhaimmillaan heti valmistuttuaan, joten valmistathan salaatin juuri ennen kattausta.
Näitä aineksia tarvitset
Lisukesalaattiin neljälle
- n. 6 dl pilkottuja, jääkaappikylmiä vesimelonipaloja
- 1 kpl Ilo Cashew Valkohometta siivuina
- kourallinen minttua
Kastike
- 4 rkl oliiviöljyä
- 1 limen mehu
- 1 rkl suolaa
Tee näin
Valmista kastike. Sekoita kastikkeen ainekset vispilällä. Sekoita kastike vesimelonipaloihin. Asette vesimeloni lautaselle. Lisää melonipalojen väliin valkohomeviipaleet ja viimeistele mintulla.