Vegaaninen punajuuricarpaccio Ilo Cashew Bluen kanssa

Näyttävä mutta mutta vaivaton kauden alkupala on täydellisen virkistävä, sopivan makea ja ihanan suolainen.

Näyttävä mutta mutta vaivaton kauden alkupala on täydellisen virkistävä, sopivan makea ja ihanan suolainen. Tämä moderni klassikko on todellinen nautinto!

Näitä aineksia tarvitset neljälle

  • 2 isoa punajuuri keitettynä
  • Ilo Cashew Blue vegaanista sinihomevalmistetta
  • 6 rkl oliiviöljyä
  • Puolikkaan sitruunan mehu
  • 1 tl dijonsinappia
  • Suolaa ja pippuria
  • Tuoreita vadelmia
  • Agavesiirappia

Tee näin

  1. Leikkaa keitetyt punajuuret ohuiksi viipaleiksi ja levitä neljälle pienelle tarjoiluastialle.
  2. Tee kastike: sekoita öljy, sitruunanmehu ja dijonsinappi. Mausta suolalla ja pippurilla. Valuttele päälle oliiviöljyä sekä ripaus sormisuolaa.
  3. Murustele Ilo Cashew Blueta punajuuriviipaleiden päälle ja asettele vadelmat.
  4. Viimeistele carpaccio agavesiirapilla.

Punajuuricarpaccio on näyttävä alkupala.

Katso myös nämä

Vegaaninen punajuuricarpaccio Ilo Cashew Bluen kanssa

Näyttävä mutta mutta vaivaton kauden alkupala on täydellisen virkistävä, sopivan makea ja ihanan suolainen.

Herkullinen vegaaninen uusivuosi

Mitä tarjota uudenvuoden juhlissa? Kokosimme yhteen kolme valmista vegaanista menua erilaisiin uudenvuoden juhliin: buffet-pöytä nyyttäreihin, rennot texmex-herkut tai juhlavampi kolmen ruokalajin vegaaninen menu pienelle porukalle.

Helppo vegaaninen ja maidoton lasagne

Tämä maidoton lasagne on helppo valmistaa yksinkertaisista ainesosista ja maistuu uskomattomalta!

Punajuuritaskut Ilo Cashewlevite Valkosipulilla

Vegaaniset punajuuritaskut ovat näyttävä tarjoiltava alkupalaksi!

Avainsanat