Iltalialaisten alkuruokien klassikko bruschetta kuuluu suosikkeihimme.
Kermainen ja pippurinen uutuusherkkumme Ilo Cashew Blackie mausteisen Pesto Rosson eli punaisen peston kanssa muodostaa ihanan makuparin.
Valitse tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet yksinkertaiseen alkupalaan. Tuore, saman päivän leipä on oleellinen osa nautintoa! Voit tehdä Pesto Rosson itse, tai ostaa kaupan valmiin Pesto Rosson.
Tarjoile osana tapaslautasta illanvietossa tai illallisen alkupalana.
Näitä ainesosia tarvitset:
Neljään alkupalaan (8 bruschettaa)
- 1 pieni patonki tai puolet isosta patongista
- 1 kpl Ilo Cashew Blackietä
- Pesto Rosso
- Basilikaa koristeluun
Pesto Rosso eli punainen pesto:
- 2 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
- 1 dl cashewpähkinöitä, pinjamsiemeniä tai manteleita
- 6 pikkutomaattia
- 1-2 valkosipulinkynttä
- 1/2 tl merisuolaa
- 1/2 tl mustapippuria
- 1 tl chilihiutaleita, jos haluat tulisemman peston
- 1,5 dl oliiviöljyä
Tee näin:
Valmista aluksi pesto rosso eli punainen pesto. Paahda pähkinät tai siemenet nopeasti kuivalla pannulla. Sekoita paahdetut pähkinät ja loput ainesosat tehosekoittimessa. Tarkista maku, ja lisää tarvittaessa suolaa tai pippuria.
Leikkaa patonki viistosti 8 osaan. Levitä Ilo Cashew Blackietä jokaiseen leipään. Asettele pesto rossoa Blackien päälle. Viimeistele basilikan lehdellä.
Halutessasi lämpimän bruschettan, voit paahtaa patongin pikaisesti 200 asteisessa uunissa ennen päällisten asettelua.