Uutuus! Ilo Cashew Black Pepper

Vegaaninen uutuus Ilo Cashew Blackie Mustapippuri on täysin kasvipohjainen vastine leikattavalle tuorejuustolle.

Vegaaninen uutuustuote nyt kaupoissa

Ilo Cashew Black Pepper Mustapippuri 90g on nyt kaupoissa.

Mustapippurinen herkku juustolautaselle

Vegaaninen uutuus Ilo Cashew Black Pepper Mustapippuri on täysin kasvipohjainen vastine leikattavalle tuorejuustolle. Gluteeniton tuote valmistetaan tehtaallamme Jämsässä cashewpähkinöistä hapattamalla ja päällystämällä mustapippuriseoksella.

Käsin tehty vegaaninen herkku on ihanan kermainen ja lempeästi pippurinen. Ilo Cashew Black Pepper sopii niin juustotarjottimelle kuin ruoanlaittoon. Tarjoile Ilo Cashew Black Pepper juustolautasella mehukkaiden hedelmien, agavehunajan, viikunahillon ja keksien kera. Käytä sitä myös antamaan makua ja täyteläisyyttä keittoihin, pastaan ja kastikkeisiin.

Ilo Cashew Black Pepper on

  • Vegaaninen
  • Käsin tehty
  • Gluteeniton
  • Luontaisesti maidoton ja laktoositon
Patonkia Ilo Cashew Black Pepperin ja punaisen peston kanssa.
Keksejä Ilo Cashew Black Pepperin ja kirsikkahillon kanssa.

Jälleenmyyjät

Ilo Cashew Black Pepperin löydät hyvin varustelluista K- ja S-ryhmän ruokakaupoista ja verkkokaupoista.

Uutuustuote ei ole vielä ehtinyt kaikkien kauppiaitten kuulolle ja kauppojen hyllyille, joten tee kauppiaallesi toive, niin pääset käsiksi herkku-uutuuteemme!

Vegaaninen pippurikastike, jonka pohjana toimii Ilo Cashew Black Peppe.

Tägää Ilo Cashew Black Pepper tarjoiluehdotuksesi Instagramissa tunnisteella

#ilocashewblackpepper

Katso myös

2 x Ilon vegaaninen vappumenu

Nappaa menuehdotuksemme runsaaseen vappubrunssiin tai huolettomaan vappuillalliseen. Reseptimme sopivat vegaaneille, maidottomille ja herkuttelijoille!

Blinit

Blinit on venäläinen ruokaklassikko, jonka paras sesonki on lopputalvesta. Tämä resepti on vegaanille sopiva, ”mätiä” myöten. Blinit valmistetaan tattarijauhoihin, joten ne soveltuvat hyvin myös gluteenittomaan ruokavalioon. Nappaa ohje talteen ja tarjoa herkulliset blinit kevään vieraille!

Herkullinen vegaaninen uusivuosi

Mitä tarjota uudenvuoden juhlissa? Kokosimme yhteen kolme valmista vegaanista menua erilaisiin uudenvuoden juhliin: buffet-pöytä nyyttäreihin, rennot texmex-herkut tai juhlavampi kolmen ruokalajin vegaaninen menu pienelle porukalle.

Juustokakku vegaanisesti eli vuustokakku

Juustokakku on jälkiruokien ja kahvipöytien klassikko! Ota talteen meidän vegaaninen luottoresepti, jota voi tuunata loputtomiin tilanteen ja vuodenajan mukaan.