Herkullinen kastike on usein aterian tähti ja kuuluu jokaisen kotikokin luottoresepteihin. Uskallamme väittää, että tämä vegaaninen ja gluteeniton pippurikastike käy minkä tahansa aterian kruunaamiseen. Pian tarjoilet tätä kasvipohjaista pippurikastiketta joka aterian yhteydessä! Tämä veganisoitu klassikkokastike tuo mieleen mummon muussit. 👵❤️
Perinteinen pippurikastike on sopivan pippurinen, kermainen ja suolainen, ja se syntyy muutamasta laadukkaasta raaka-aineesta. Koostumukseltaan perinteinen pippurikastike on valuvaa, muttei liian.
Cashewpähkinöistä valmistettu uutuustuotteemme Ilo Cashew Blackie on täydellinen pohja kastikkeelle. Samettisen sileä, pippurinen tuorevuusto tuo pippurisuutta, sopivaa makeutta ja sakeutta kastikkeeseen.
Kokeile myös uutta tapaa tarjoilla uudet perunat: paistettuna! Uusilla perunoilla on upea maku paistettuna ja se on erinomainen valinta kesällä, kun satokausi on parhaimmillaan.
Ainesosat:
Noin 4 dl kastike
- 3 dl kaurakermaa
- 2 rkl vettä
- 1 kpl Ilo Cashew Blackie -pippurivalmistetta
- 1 rkl sinappia
- 1/2 rkl soijakastiketta
- Uusia perunoita syöjien mukaan
- Oliiviöljyä paistamiseen
Tee näin:
Pese ja keitä uudet perunat, niin että haarukka uppoaa perunoihin helposti. Jätä perunat sivuun.
Kuumenna kaurakerma pannulla keskilämmöllä ja lisää vesi, sinappi ja soijakastike. Sekoita vispilällä, kunnes ne sekoittuvat.
Jatka kastikkeen hauduttamista keskilämmöllä ja lisää Ilo Cashew Blackie pieninä murusina, kunnes se on sulanut ja sekoittunut kastikkeeseen. Jatka kastikkeen hauduttamista matalalla lämmöllä.
Kuumenna paistinpannulla 2 rkl oliiviöljyä keskilämmöllä. Lisää keitetyt uudet perunat ja paista oliiviöljyssä, kunnes ne ovat kullanruskeita
Tarjoile uudet perunat lautasella pippurikastikkeen päällä.