Herkkutoast paahdetuilla kirsikkatomaateilla

Nämä herkkutoastit vievät kielen mennessään! Tee nämä ihanat leivät rakkaallesi.

Kermainen cashewlevite, ja makeat ja hieman happamat paahdetut kirsikkatomaatit ovat näiden herkkutoastien salaisuus. Nauti nämä herkkutoastit pitkällä viikonloppuaamiaisella tai etätyölounaaksi.

Näitä aineksia tarvitset

Tee näin

Lämmitä uuni 200 asteeseen.

Sekoita tomaatit ja 2 rkl oliiviöljyä ja suola kulhossa. Siirrä seos leivinpaperilla vuoratulle pellille.

Paista tomaatteja uunissa n. 15-20 minuuttia, kunnes ne ovat erittäin pehmeitä ja hieman rypistyneitä. Ravistele peltiä satunnaisesti.

Poista pelti uunista ja anna jäähtyä.

Voitele leivät reilulla kerroksella Ilo Cashewlevite Valkosipulilla.

Kaada lusikalla yhtä suuret määrät paahdettuja tomaatteja jokaiseen leipäviipaleeseen.

Viimeistele vastarouhitulla mustapippurilla ja nauti!

Tässä herkkuleivässä ovat makuparit kohdillaan: suolaista, makeaa ja hapanta.

Katso myös nämä

Vegaaninen joulupöytä: jälkiruoat

Katso vinkkimme joulun herkullisiin vegaanisiin jälkiruokiin!

Vegaaninen joulupöytä: alkupalat

Katso vinkkimme vegaanisiin alkupaloihin.

Maidoton ja vegaaninen sienisalaatti

Tämä maidoton sienisalaatti on oikeasti herkullinen! Suolaiset sienet saavat pehmeää potkua salottisipuleista ja sopivaa makeutta…

Vegaaniset jalapenopoppersit

Vegaaniset friteeratut jalapenot ovat yllättävä napostelu- tai alkupala. Perinteinen texmex-herkku vie kielen mennessään!