Kermainen cashewlevite, ja makeat ja hieman happamat paahdetut kirsikkatomaatit ovat näiden herkkutoastien salaisuus. Nauti nämä herkkutoastit pitkällä viikonloppuaamiaisella tai etätyölounaaksi.
Näitä aineksia tarvitset
- Lempileipääsi syöjien mukaan
- n. 7 kirsikkatomaattia/ leipäviipale
- Oliiviöljyä
- Purkki Ilo Cashewlevite Valkosipulia tai Ilo Cashewlevite Naturalia / 3 leipäviipaletta
- Suolaa ja pippuria maustamiseen
Tee näin
Lämmitä uuni 200 asteeseen.
Sekoita tomaatit ja 2 rkl oliiviöljyä ja suola kulhossa. Siirrä seos leivinpaperilla vuoratulle pellille.
Paista tomaatteja uunissa n. 15-20 minuuttia, kunnes ne ovat erittäin pehmeitä ja hieman rypistyneitä. Ravistele peltiä satunnaisesti.
Poista pelti uunista ja anna jäähtyä.
Voitele leivät reilulla kerroksella Ilo Cashewlevite Valkosipulilla.
Kaada lusikalla yhtä suuret määrät paahdettuja tomaatteja jokaiseen leipäviipaleeseen.
Viimeistele vastarouhitulla mustapippurilla ja nauti!