Näyttävä mutta mutta vaivaton kauden alkupala on täydellisen virkistävä, sopivan makea ja ihanan suolainen. Tämä moderni klassikko on todellinen nautinto!

Näitä aineksia tarvitset neljälle
- 2 isoa punajuuri keitettynä
 - Ilo Cashew Blue vegaanista sinihomevalmistetta
 - 6 rkl oliiviöljyä
 - Puolikkaan sitruunan mehu
 - 1 tl dijonsinappia
 - Suolaa ja pippuria
 - Tuoreita vadelmia
 - Agavesiirappia
 
Tee näin
- Leikkaa keitetyt punajuuret ohuiksi viipaleiksi ja levitä neljälle pienelle tarjoiluastialle.
 - Tee kastike: sekoita öljy, sitruunanmehu ja dijonsinappi. Mausta suolalla ja pippurilla. Valuttele päälle oliiviöljyä sekä ripaus sormisuolaa.
 - Murustele Ilo Cashew Blueta punajuuriviipaleiden päälle ja asettele vadelmat.
 - Viimeistele carpaccio agavesiirapilla.
 
