ILO Guocamolepasta

4 henkilölle

50 g parsakaalia
½ chilipalko
2 prk (200 g) ILO Guacamolea
2 rkl oliiviöljyä
1 limen mehu
500 g tuorepastaa
4 tl suolaa
2 l vettä
(50-100 g Parmesanjuustolastua)
mustapippurirouhetta
basilikaa

Pilko parsakaali ja chili pieniksi kuutioiksi.
Purista limen mehu kulhoon ja lisää chili, parsakaali, oliiviöljy ja guacamole. Sekoita.
Keitä pastaa paketin ohjeen mukaan, mutta runsaasti suolatussa vedessä.
Valuta pasta, mutta säästä n. 1dl keitinvettä ja lisää se kastikkeen joukkoon.
Lisää kastikkeeseen vielä pasta ja sekoita varovasti.
Annostele kulhoihin ja ripottele päälle pippurirouhetta ja juustolastuja.
Koristele basilikan lehdillä ja tarjoile heti.




kesäkuu 19, 2018

ILO
Kirjoittaja: ILO