Toivotamme hyvää joulua!

”Kolme yötä jouluun on, laskin aivan itse eilen..” Lauletaan jämsäläisen Petter Ohlsin kynästä lähtöisin olevassa joululaulussakin. Joulunalusviikon kiireet ovat nyt takanapäin, ja tehtaan väki hiljentyy joulun viettoon. Lepohetki kiireisen vuoden jälkeen onkin paikallaan, sillä  alkuvuodesta on tiedossa monenlaista uutta ja mielenkiintoista.

Tänä jouluna olemme päättäneet tukea Pelastakaa Lapset ry:n toimintaa osallistumalla joulukeräykseen. Osallistumalla joulukeräykseen olemme mukana auttamassa kotimaan lapsia. Suomessa elää yli satatuhatta lasta köyhissä perheissä.  Köyhyys vaikuttaa lapsen koko elämään. Joulukeräyksen tuotoilla maksetaan lasten harrastusmaksuja ja  oppikirjoja koko lukio- tai ammattiopintojen ajalle. Lahjoitusten turvin nuorten tulevaisuus ei jää pelkän peruskoulun varaan, vaan he voivat valmistua ylioppilaaksi tai ammattiin.

Lahjoitamme myös Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry -avustusjärjestölle lavallisen ILO-tuotteita alkavalle uudelle vuodelle. Järjestö toimii jakamalla vaate- ja ruoka-avustuksia ympäri vuoden niitä tarvitseville sekä järjestämällä erilaisia vähävaraisille ja syrjäytyneille suunnattuja tapahtumia.

Ennen joulun viettoon siirtymistä tehtaalla vietettiin jo perinteeksi muodostunutta puurojuhlaa. Juhlapuheessaan toimitusjohtaja Esa Luomanperä kertasi lyhyesti kuluneen vuoden tapahtumia. Hän pohdiskeli myös joulun pyhien sijoittumista työnantajan kannalta hankalasti, mutta taas työntekijän kannalta parhaalla mahdollisella tavalla. Luomanperä kehottikin henkilöstöä rentoutumaan ja nauttimaan pitkistä vapaista ja yhdessäolosta läheisten kanssa. Samalla hän kiitti työntekijöitä annetusta työpanoksesta.

Toivotamme oikein hyvää joulun aikaa ja onnellista uutta vuotta!
joulukuu 21, 2018

ILO
Kirjoittaja: ILO

Vastaa