Kaaosta kulisseissa – ILO muuttaa!

Muistivihkot ovat täynnä tehtävälistoja ja valkotaululta silmiin osuu moneen kertaan korjailtu miellekartta. Pöydällä on pino analyysejä ja ideakansioita. Koneen näppäimistö laulaa, kun naurunremakoiden ja kulmien kurtistelun lomassa ILO- kasvipohjaiset tuotteet tekevät muuttoaan uuteen ikiomaan kotiinsa.

Tuotekuvat ja tuoteinformaatiot, reseptit sekä muut mukaan lähtevät tarpeelliset aineistot ovat löytäneet mieleisen paikan uudesta kodistaan ja viimeisetkin on jo pakattu muuttoa varten.  Muuttotohinassa on ollut hyvä tehdä samalla vähän siivousta, mitä lähtee mukaan ja minkä voi heittää jo pois.

ILO-tuotteiden uusi koti löytyy osoitteesta ilo.fi. Koti on sisustettu ILOn näköiseksi, se kuvastaa ILOn aurinkoista ja värikästä luonnetta, lapsenomaista uskoa omiin ideoihin ja vilpitöntä tekemisen iloa. Pohjapiirroksesta on tehty helppokulkuinen ja kaikki tärkeät huoneet löytyvät helposti. Uusia huoneitakin saatiin. Näihin huoneisiin, kuten Usein kysyttyä- sivulle, blogiin sekä Instagram- ja Facebook-sivuille ovat kaikki lämpimästi tervetulleita tutustumaan.

Muuttostressi helpottaa pikkuhiljaa ja muuttotouhut alkavat olla osoitteenmuutoskorttien lähettämistä ja loppusiivousta vaille valmiina. ”Vanha” osoite; silva.fi jää Jokilaakson juusto Oy:n käyttöön ja siellä asustavat tuttuun tapaan Silva-juustot ystävineen.  Kukapa tietää, ehkä sielläkin tehdään pientä pintaremonttia lähiaikoina.

ILOn uudessa kodissa järjestäydytään ja valmistaudutaan palvelemaan teitä isoissa ja pienissä kysymyksissänne. Tervetuloa meille, toivottavasti viihdytte!

Kiittäen;

ILOinen tiimiArtikkelin aiheet:

syyskuu 24, 2018

ILO
Kirjoittaja: ILO

Vastaa