Juhlistamme itsenäistä Suomea!

Kalenterista on kääntynyt joulukuun lehti. Havahduin, Itsenäisyyspäivähän on ihan just ja joulukin kohta! Joulutohinat niin kodeissa kuin täällä tehtaallakin ovat täydessä vauhdissa. Kaupat tankkaavat hyllyjään joulun aikaa varten.

Arkipyhien vuoksi lyhyempiä työviikkoja on tiedossa loppuvuodelle. Huolellisesti etukäteen tehty työnsuunnittelu vuorovastaavien kanssa takaa sen, että kaikki tulee ajallaan valmiiksi, niin ei hätiä mitiä. Niinhän sitä sanotaan että: hyvin suunniteltu, on puoliksi tehty! Olemme hyvin osanneet arvioida menekkiä, toivottavasti myös tänä joulunakin. Saan olla hyvillä mielin reippaasta ja vastuuntuntoisesta työporukastamme, iso kiitos heille.

Itsenäisyyspäivää ja Suomea ajatellen voin ylpeänä todeta että myös tuotteemme tukevat omalta osaltaan kotimaisuuutta. Työllistämme 24 henkilöä Jämsässä ja suomalaisen työn merkkinä saamme käyttää Avainlippua mm. ILO-Hummuksissa, ILO Cocosessa ja kauralevitteessä. Käytämme mahdollisuuksien mukaan kotimaisia raaka-aineita; esimerkiksi kauramaito uusimpaan Ilo-tuotteeseemme tulee Pohjanmaalta.

PS. Muistathan, että perjantaina 7.12 vietämme Osta työtä Suomeen-päivää. Päivä herättelee pohtimaan omia kulutusvalintoja ja niiden työllistävää vaikutusta. Ostamalla Suomessa valmistettuja tuotteita tai suomalaista designia luodaan Suomeen uusia työpaikkoja – tämäpä onkin hieno tapa juhlistaa itsenäistä Suomea!Artikkelin aiheet: , ,

joulukuu 5, 2018

Sari
Kirjoittaja: Sari

Kirjoittaja on joka paikkaan ehtivä tuotantopäällikkö, jonka jalat pysyvät tiukasti maassa tilaanteessa kuin tilanteessa. Rock 'n Rollia ja motskareita rakastava festari-bilettäjä, jonka lenkkiseurana on Elvis.

Vastaa