Ai kauramba!

Nyt on tulossa sellaista herkkua, jotta ai että! Ai kauramba!
Se olisi nyt tilausta tällaiselle. Kasvipohjaiselle levitteelle. Ja sen pitäisi olla hyvää ja kaikille maistuvaa, sanoivat. Siinä tehtävänantoa kerrakseen. Hajuton, väritön, gluteeniton, maidoton, eläimetön. Hetkonen. Mikä? Ihan kaikkea -tonta ei toteutukseen lähtenyt. Tulee täältä nyt ennemmin kas- tuote. Tämä on maukas, kaurakas, puhtaasti aromikas ja luonteikas. Ja silti gluteeniton, maidoton ja vegaaninen.

Sitä kokeiltiin aromeja. Kokeiltiin vatkata vähän kovempaa. Mutta kun tämä ei sisälläkään maitoa, niin turha vatuloiminen päätettiin jättää. Otettiin vähän kauraa ja lisättiin pieni twisti palmupuiden alta, eli kookosta, ja muutamaa muuta ainetta. Siinä se on. Purkissa. Tuotekehitys_kauralevite

Täällä ollaan innovatiivisuuden huipentumassa ja mielen menetyksen reunoilla kynnetty kohti uutta tuotetta, joka saa
ruoanlaiton ja herkkuhetket tuntumaan taas vähän paremmilta (ja helpommilta). Puoli vuotta on sisältänyt lukuisia koekeittoja, maun säätöä (ei, hyi, ai kamalaa, joo), hylkyjä ja jatkoon päässeitä luomuksia, hiusten haromista, paikallaan poljentaa ja ympyrän juoksemista kattila kädessä. Välillä sen kattilan olisi päähänkin voinut laittaa Ainakin siltä se tuntui.

Uniin karanneet kaurapellot, järjetön onnistumisen ilo ja ratkiriemukkaat hetket on kaikki lisätty positiivisten kokemusten kerhoon, kun aivan lopulta tämä kaikkien kokeilujen tulos levittyi eteen, kuin jokisen eväät. Sillä hyvällä tavalla. Tämä suomalaisen puhtaan raaka-aineen ja pohjoismaisen lempeän maun saanut levite, kun on iloisen ihanaa. Ja nyt siitä saatte nauttia tekin aivan pian.Artikkelin aiheet: ,

marraskuu 5, 2018

Carita
Kirjoittaja: Carita

Kirjoittaja on trendien aallon harjoilla surffaava tuotekehittäjä. Ehtymätön ideanikkari, joka innostuu työstään niin, että kiihdyttää ja jarruttaa samalla kaistalla.

Vastaa